pondělí 25. srpna 2008

Hvězdná pěchota

Napsala sem dva články do časáku, a oba mi vzali, hurá sláva. Kdybych to udělala dřív, mohla sem si vydělat na koncík Plain White T´s.
Chyba životní byla, že sem tam chyběla, protože Markie odchytla všechny z kapely, a kluci byli milí, skvělí, vtipní a úžasní, ukořistila podpisy, fotky a po koncíku jí dali trsátka. Není to fér. Kdybych tam byla, ukořistila bych si bubeníkovy
paličky a už sem si tady vesele mohla třískat. Chjo.
Došla mi pozvánka na sraz třídy ze střední po deseti letech. To bude masakr motorovou pilou. Slíbila sem si, že na
srazu nebudu požívat alkohol, protože na většinu lidí sem silný kafe i za střízliva. Co teprve moje kecy po třech pivech...
Nic se neděje, a tak nemám o čem psat. Ale dneska sem v rádiu slyšela Vrchlabí od činasek, a i když si o Chinaski nemyslím nic moc, tak tohle je skvělá skladba z toho důvodu, že dokáže přesně vcucnout do nálady nočního cestování autem, kdy člověk plácá jednu kravinu za druhou a průběžně se zeptá řidiče: "Nespíš?". Takže když sem to dneska slyšela, vzpomněla sem si, jak sme jeli z fesťáku, kolem půlnoci, všichni ospalí jak ježci, a aby se rozproudila zábava, zeptala sem se, kdo z fesťáku byl největší šukna. Smutně sem musela konstatovat, že kromě borečka s beníma vláskama, kterej spal u čajovny a eště mu nebylo vidět do obličeje, se nic úžasnýho na fesťáku nevyskytlo, a to dokonce ani na stejdžích, což je naprostá katastrofa, protože kam ten hudební svět spěje... Laura řekla, že jinde ve světě to není o nic lepší, ale to si myslí jenom proto, že jí připadají šukézní chlapi, pracující v bankovnictví a v právních poradnách, takže bavit se s ní o charismu v hudebních sférách prostě neexistuje. Tomu vona rozumí jak koza petrželi. Eště teď su vzteklá, když si vzpomenu, jak sem se potkala s Benem, Laura za mnou natáčela, já smrtelně nervózní, protože... respekt sahající až ke hvězdám, a Laura začla za mnou pištět: "Ježiši, Jani, dyť on je malej. A divnej. A škaredej. Jééé, hehéé, ty nemáš ráda malý chlapy, já se z tebe poseru." Ječela tam na celý kolo. Ale todle jí eště vrátím. Vyčkávám na ten pravý moment.
A tak sem teda v autě rozvířila debatu, kdo z celebrit se komu líbí. Z nikoho nic nemohlo dlouho vypadnout, Laura se akorát
smála jak potrhlá, a potom z Ondřeje vylezlo, že teda by bral Renée Zellweger, z toho zase dostala výtlem Peťa. Laura po dlouhým mučení přiznala, že by teda brala Deppa, a kdyby nebyl mrtvej River Phoenix, brala by ho taky. Z toho dostala zase Peťa výtlem, a tak sem se jí pokusila vydusit, koho teda si bere ona, dlouho se styděla, nemohlo z ní nic vypadnout, a když už to po půlhodině přemlouvání bylo trapný, vypadlo z ní, že se jí hrozně líbí Sean Connery. Smála sem se tak, až sem nohou málem prokopla okýnko, což se Peti dotklo, řekla že sem blbá, a že sem se teda neměla ptat, a Laura, aby ji uklidnila, řekla: "Nenech se vytočit někým, kdo si myslí, že doktor House je sexy."
Tím mě uzemnila a já sem se sklidnila alespoň do té doby, než sme přešli k debatě o svobodě projevu. Tak todle byla naše cesta z Vrchlabí.
V poslední době nejsem schopná nic zařídit. Začlo to práškama na hlavu, na který sem si vzpomněla pozdě, že už je nemám a potřebuju nový. A od té doby se mi jaksi všechno kupí. Zapomněla sem zaplatit složenku za telefon (posraný složenky, to je tak něco na mě), zapomněla sem potvrdit objednávky na články, a když už sem si vzpomněla, tak sem nevěděla, jak na to, zapomněla sem že musím jít pro antikonti prášky, a v neposlední řadě sem taky zapomněla na to, že budu mít narozeniny, a budu muset zařídit oslavu. Ve finále sem tuto myšlenku zavrhla, to je moc organizování na takovou lemru, jako sem já. Při nejbližším opíjecím večírku to vyhlásím za oslavu svých narozenin a bude.

Tak a teď pozor... Našla sem Hvězdnýho. Definitivně ten třetí hemžiš zleva.

Hvězdná pěchota USA.

 

4 komentáře:

  1. ten teda stojí za to!!!!

    ti američani fakt nemají soudnost - ale ta první zleva ještě nebyla tak hrozná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. U mě vede Jason Isaacs. Chci si ho vzít. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Billy: Dyť je starej. Neblbni. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chlapi z bankovnictvi a prava mi taky sukezni nikdy nepripadali a ani nebudou !

    OdpovědětVymazat