čtvrtek 17. července 2008

Vegas, žabí mozky a pirátění

Přednáška o cestování v čase se bude konat včera.

Už vím, že Hvězdný existuje, a je to Aaron. Nevím sice, co s tím budu dělat, ale vědomí, že někdo takový obývá planetu Zemi, je to nejlepší co mě v poslední době mohlo potkat. Setkání s Aaronem mě připláclo k zemi mohutnou silou. Možná mě tam připlácla ruka osudu, nebo jenom prostá chemie, kdoví...ale ještě sem se nezvedla. A asi eště dlouho to možný nebude. Kartářka lhala. Ale jenom trochu.

Otázka zní...co se stalo s Benem?

Právěže nestalo se nic.

Zařadím si to mezi záhady svýho malýho křeččího vesmíru.

O to nejhorší, co mě mohlo potkat, se postarala Laura. Na fesťák nepojedu. Už se mi nechce.

Hlavně že si Hugo vzal dovolenou teda. Kurva. Takže mám volno tři dny a nevím, co s tím udělám. Asi odjedu někam, kde mě nikdo nebude srat, ale to jako nevím, kde to bude. Asi nějaká liduprázdná oblast. Asi nevadská poušť. Možná né tak úplně liduprázdná. Spíš blíž k Vegas. Zřejmě bych se nasáčkovala do hotelu. A večer bych šla hledat opilýho smyslů zbavenýho milijonáře, který by si mě chtěl okamžitě vzít. Hlavně ale aby nás neoddával Elvis, Elvise nechceme. Pak bych zavolala Aaronovi. Že sem bohatá nevěsta. Pak bysme se zbavili milijonáře. Protože milijonáři sou nudní. A všechny peníze bysme prohráli v ruletě. No dobře, všechny ne. Ňákej ten milijon bysme si nechali.

Včera přijela Markie s Terez. Bohudíky. Zašly sme na žebra, ale vůbec, ale vůbec nebyly dobrý. Nešly odříznout od kostí. Nestálo to za nic. Anička se polila džusem. Ale já sem byla fakt ráda, že se s někým konečně můžu normálně bavit. Hodinu sme se bavily o tom, jestli si Ben trhá obočí. Pak sme se přesunuly k nám, upekla sem kuře, a večer sme vyrazily na pivo. Jo, byl to dobrej den. Večer se u nás zabydlel taky Karel. Zapnuly sme si s holkama dývko a Markie vykládala jak byla na koncíku Elánů, a my sme se divily, že žádná z přítomných fans neměla přes prsa napsaný Jožo fuck me. Pak sme se rozčílily nad tím, proč nám Němky, blbý, hnusný a němčinu chrchlající, zabíraly v Praze místo u tourbusu. A proč je mám, kurva, na každým videu. Zdrbaly sme Linkiní koncert, a nemožný lidi co si klidně v kotli na Entrech žrali klobásy. Některý věci mě prostě budou rozčilovat eště za deset let.

Druhej den nám Hugo skočil koupit koblížky na snídani a pak odcestoval do práce. Holky odjely odpoledne domů.

K večeru se stavila Sima, aby si postěžovala na zkurvený život. Upozornila sem jí, že mám taky zkurvený život, protože mně visí eště litr. Řekla, že o tom ví. No ale za to nákup neudělám.

Udělala sem teda kafe a dala sem do toho sušený mlíko, co mi Hugo donesl z práce. Nešlo to v tom kafi rozpustit a udělalo to tam takový hnusný hužvy. Sima to vyndávala lžičkou na talíř a zhnuseně krčila ret. „Fuuuj, žabí mozek...."

Anička do toho: „Kvak, kvaky kvak...."

Vyndávala sem lžičkou hužvy ze svýho kafe. „Ble, kůže mrtvýho muže..."

Sima: „Vytečená oční bulva...."
Já: „Rozmočená nastrouhaná důchodcovská pata..."

Sima: „Zmokvaný strupy..."

„Teda ale ty seš prase." Odfrkla sem a šla hledat cedník. Ten sem nenašla, tak sem se rozhodla kafe přelít přes napařovač na knedlíky. Dopadlo to tak, že kafe bylo všude možně, jenom v hrnku ne. „Seru na to." Oznámila sem a bylo po kafi.

Simu sem nechala stěžovat si na život, po dvou hodinách odešla, a mně zůstali doma démoni a jakási zatažená nálada.

Chtěla sem si udělat něčím radost, tak sem si stáhla:

Good Charlotte - Good Morning Revival

Janes Addiction - Up From The Catacombs

Plain White T´s - Hey There Delilah

Death From Above 1979 - Heads Up

Gogol Bordello - Super Taranta!

Rise Against - Revolting Breed

Flogging Molly - Float

Gwen Stefani - The Sweet Escape

Těšila sem se, jak budu mít v kuchyni co poslouchat. Když sem teda postahovala, a vypálila, zjistila sem, že mi to přehrávač nebere. A to už je na mě, ubohýho emaře, až příliš.

Uložila sem teda Aničku (pro dnešní den žábu) do postele, řekla sem jí „kvak" a du si asi pustit Transformers.

4 komentáře:

  1. děkuju připomněla si mi slovo hužva..musim ho zas začít používat :)
    já si jednou nalila do kafe zkyslý mlíko, bylo to na rande a tak sem ho musela vypít, abych nevypadala před tim klukem jak úplnej dement...hrůza :))

    OdpovědětVymazat
  2. Katt: Když sem psala slovo \"hužva\", myslela sem na tebe. Čestný pijonýrský!

    OdpovědětVymazat
  3. Flogging molly jsou vynikající, ještě si k nim doplň \"Dropkick Murphys\"
    a trochu jiný styl ale výborný jsou \"Donots\"

    OdpovědětVymazat
  4. \"Jožo, fuck me!\" tak to by mě asi zabilo!

    OdpovědětVymazat